Niet Jamal Ben Saddik maar Benjamin Adegbuyi neemt deel aan het toernooi

GLORY bevestigt dat de meervoudige GLORY zwaargewicht toernooi winnaar Benjamin Adegbuyi (35-7, 20 KO) de achtste en laatste plek zal innemen in de GLORY Heavyweight Grand Prix in het GelreDome op 9 maart 2024 in Arnhem, Nederland. De winnaar van dit achtmans toernooi moet drie opeenvolgende gevechten winnen om de Grand Prix trofee en een geldprijs van $500.000 mee naar huis te nemen.

‘Meneer Gentleman’ staat momenteel op de 9e plaats in de GLORY zwaargewicht divisie, heeft in zijn carrière ongelooflijke drie GLORY zwaargewicht toernooien gewonnen en was de runner-up in de laatste GLORY Heavyweight Grand Prix in 2018.

GLORY bevestigt Adegbuyi’s deelname nadat Jamal Ben Saddik heeft geweigerd om deel te nemen aan de Grand Prix. GLORY kijkt uit naar de terugkeer van Ben Saddik in de GLORY ring later dit jaar.

“Adegbuyi heeft al bevestigd om deel te nemen aan het reservegevecht van de Grand Prix,” zei Robbie Timmers, GLORY Hoofd Sport & Talent. “Echter, om duidelijk te zijn, hebben we geluisterd naar de stem van onze fans die campagne voerden voor Jamal om deel te nemen en we boden hem een plek aan zonder twijfel. Uiteindelijk besloot hij echter om niet deel te nemen, onder vermelding van gebrek aan voorbereiding. Nu heeft Benny een enorme kans om zijn vechtsportvaardigheden, ervaring te tonen en te schitteren in ons Grand Prix format.”

Als gevolg hiervan zal Cihad Kepenek (21-6, 15 KO) opnieuw vechten tegen Michał Bławdziewicz (11-6-1, 5 KO) in het reservegevecht. De Poolse vechter werd eerder bevestigd als stand-by vechter.

GLORY Heavyweight Grand Prix Toernooi

Kwartfinale 1
Levi Rigters (15-1, 7 KO) vs. Uku Jürjendal (20-8, 16 KO)

Kwartfinale 2
Tariq ‘Cookie’ Osaro (25-3-1, 13 KO) vs. Bahram Rajabzadeh (65-1, 58 KO)

Kwartfinale 3
Nabil Khachab (25-18, 13 KO) vs. Benjamin Adegbuyi (35-7, 20 KO)

Kwartfinale 4
Rico Verhoeven (61-10, 20 KO) vs. Sofian Laïdouni (35-2-1, 17 KO)

Halve Finale 1
Winnaar van KF1 vs. Winnaar van KF2

Halve Finale 2
Winnaar van KF3 vs. Winnaar van KF4

Heavyweight Grand Prix Finale
Winnaar van HF 1 vs. Winnaar van HF 2

Op 9 maart zal ook twee GLORY titelgevechten bevatten, waar Donegi Abena (27-9, 7 KO) en Tarik Khbabez (49-10-1, 28 KO) elkaar ontmoeten om te bepalen wie de onbetwiste koning van de GLORY licht zwaargewicht divisie is en lichtgewicht kampioen Tyjani Beztati (25-4, 9 KO) zijn titel verdedigt tegen de top Duitser Enriko Kehl (52-15-2, 30

sportszone

SportsZone is een betrouwbare bron voor het laatste nieuws en updates in de sportwereld, waardoor sportliefhebbers op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in hun favoriete sporten.

Learn More →

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *