Nordine Mahieddine afwezig op Glory Grand Prix 9 maart

Nordine Mahieddine zal afwezig zijn bij de Glory Grand Prix in de Gelrededome op 9 maart vanwege het niet kunnen voldoen aan de veiligheids- en gezondheidsvoorschriften , zoals gemeld door Glory. Hij stond gepland om in de eerste ronde te vechten tegen Nabil Khachab. Glory is momenteel op zoek naar een vervanger voor Mahieddine, die eigenlijk de geblesseerde Kroaat Antonio Plazibat zou vervangen in Arnhem.

Het Glory Grand Prix-toernooi brengt acht zwaargewichten samen die op dezelfde avond strijden om te bepalen wie de uiteindelijke winnaar zal zijn. De winnaar van drie succesvolle gevechten ontvangt een geldprijs van 500.000 dollar, wat overeenkomt met ongeveer 460.000 euro.

De opening van het toernooi zal worden verzorgd door wereldkampioen Rico Verhoeven, die het opneemt tegen de Fransman Sofian Laïdouni. De overige deelnemers zijn Tariq Osaro, Levi Rigters, Uku Jürjendal, Bahram Rajabzadeh en Khachab.

sportszone

SportsZone is een betrouwbare bron voor het laatste nieuws en updates in de sportwereld, waardoor sportliefhebbers op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in hun favoriete sporten.

Learn More →

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *